Login
Wat is InfoPunt?

Meer dan 75 InfoPunten door heel Nederland. Klik hier voor een overzicht.

Op vele plaatsen worden InfoPunten ingezet om mensen te informeren. Of het nu gaat om route-informatie voor bezoekers van een gemeente, toeristische informatie voor bezoekers van een regio, informatie aan nabestaanden op een begraafplaats of productinformatie van een onderneming, het InfoPunt biedt uitkomst!
Een InfoPunt is een informatiezuil die gebruikers middels een aanraakscherm (touchscreen) toegang geeft tot voor hen relevante informatie. Deze informatie is altijd up-to-date en kan via het internet worden bijgehouden. Gebruikers kunnen de informatie kosteloos in kleur afdrukken. Vaak wordt een InfoPunt voorzien van een routeplanner die bezoekers de snelste weg naar een zelf uitgekozen punt voorrekent.
Het InfoPunt is in diverse vormen te zien. De functionaliteit op de informatiezuil kan per locatie op maat worden gemaakt en verschilt dus per keer. Zo vindt u InfoPunten onder andere in de volgende vormen:
  • InfoPunt Routezuil voor gemeenten
  • Toeristisch InfoPunt voor regios
  • Funerair InfoPunt voor begraafplaatsen
  • InfoPunt voor benzinestations
Uiteraard kunnen ook combinaties van verschillende InfoPunten worden samengebracht. Indien u interesse heeft om een InfoPunt te laten plaatsen neem dan contact met ons op.