Login
Adverteren

Door te adverteren op een InfoPunt, bereikt u potentile klanten van uw bedrijf op grote schaal. Bezoekers van uw gemeente vinden uw organisatie eenvoudig in het InfoPunt wanneer ze uw naam kennen of op zoek zijn naar door u geleverde producten of diensten. Uw multimedia advertentie verschijnt beeldvullend op het scherm en u heeft zelfs de mogelijkheid extra paginas toe te voegen over uw bedrijf of producten. Via deze website kunt u de advertentie bovendien continu aanpassen waardoor uw advertentie altijd actueel en up-to-date is.

Wij bieden onder andere de volgende advertentiemogelijkheden:

  • Opname in digitale catalogus op alle InfoPunten in Nederland waardoor gebruikers uw advertentie kunnen zien, afdrukken en een route naar uw bedrijf kunnen opvragen.
  • Opname in screensaver waardoor passanten van het InfoPunt uw advertentie zien zonder dat zij het InfoPunt hoeven te bedienen.
  • Opname in de printcarrousel waardoor uw advertentie aan vrijwel iedere gebruiker van het InfoPunt wordt getoond wanneer zij een afdruk maken van de informatie op de zuil.
  • Logo en adres op het afdrukpapier van InfoPunt waarmee u iedereen bereikt die informatie op het InfoPunt afdrukt.
  • Online aanpassen van uw advertentie via het InfoPunt.net extranet.
  • Opname met eigen website in de portal www.infopunt.net.

Voorbeelden van advertenties op de InfoPunten:
Toon grotere afbeelding  Toon grotere afbeelding

Toon grotere afbeelding  Toon grotere afbeelding
(Klik op de afbeeldingen voor een vergroting)

Uw advertentie wordt tevens standaard opgenomen op de www.infopunt.net website, waar u via www.infopunt.net/uwbedrijfsnaam ook rechtstreeks te benaderen bent. U krijgt er dus een eigen website bij die u zelf eenvoudig van achter uw pc thuis kunt bijwerken.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden en bijbehorende kosten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.